Naturport Egészségközpont

Vendégkönyv

Naturport Egészségközpont média

Naturport Egészségközpont

Vendégkönyv

Bejegyzés írása a Vendégkönyvbe

Űrlap bejegyzés küldéséhez
Kérem, töltse ki az űrlapot, majd bizonyítsa be, hogy nem robot!

Naturport Egészségközpont

Vendégkönyv bejegyzések

Gabriella

2021.12.07.

Drága Doktornő!
Drága Doktornő régen készülök írni de a beszéd mindig jobban ment nekem mint az írás, mivel telefonon nem akarom zavarni ezért nekiültem az írásnak. Nagyon nagyon hálás vagyok önnek ha nem találkozunk talán sosem hittem volna hogy ilyen társbetegségekkel sikerül és beindul a fogyás nagyon jól estek a segítő szavai és hogy türelmesen meghallgatott és hálás vagyok az ajándék swanson zínk ert és a kiváló magnézium tabletta ért és ezúton is köszönöm. Nagyon nehéz volt egy olyan étkezés után váltani hirtelen más életre azt sem tudtam ennyi ki tételnél hogyan is kezdjek hozzá a neten is és az emberektől is próbáltam információkat gyűjteni hogy mit és hogyan is csináljam hogyan építsem be a gyógyszereim mellé a sokféle táplálek kiegészítoket is.
Az is nehezítette a dolgomat hogy nem tudok jól mozogni meg a mozgás és a torna is segít a fogyásban és hogy sokat fáj a gyomrom és át kell állnom a keksz és mindenféle gyomorsavat felszívó eszegetesrol és a 4 szeri majd a háromszori étkezésre hát nem mondom hogy könnyen ment de nagyon igyekeztem mindent betartani amit a doktornő javasolt most már eljutottam odáig hogy háromszor eszem 9:00 és 10:00 között 13:00 és 14:00 között és 18:00 és 19:00 között hálásan gondoltam a doktornő re ekkor is mikor ezt végre sikerült elérnem látatlanba is erőt próbáltam meríteni a doktornőből hogy büszkén állhassak On elé egy vállveregetés erejéig hogy kitartok és azt mondja csak így tovább tudom sok van még vissza de menni fog bizakodom szeptember 14 én voltam Onnél és 98,5 kilót mértünk akkor december 2 ára értem el a mínusz 10 kilót és végre 8 assal kezdődik a súlyom amiért nagyon boldog voltam és elhatároztam leülök és megírom önnek az eddig történteket. A vérképem javult de van még javítanivaló azon is a triglicerid szintem és a vérzsír értékek szinte normálisat közelítik
A jó dolgokra próbálok koncentrálni mindenben szeretek és akarok élni és 67 évesen még úgy érzem van dolgom itt.
Még egyszer köszönöm hogy megismerhettem tisztelettel szeretettel
Gabriella

C. Kriszti

2021.10.30.

Kedves Doktornő!
Jelentkezem, ahogy megìgèrtem.
Nagy örömmel ès hàlàval teszem ezt, ugyanis teljesen màshogyan èrzem magam tegnap dèlutàn òta.
Egyàltalàn nem fàj, ahol szokott, ès csak ici-picit èrzèkeny, de mèg az a diszkomfort èrzèsem is eltűnt.
Nagyon-nagyon-nagyon szèpen köszönöm Doktornő csodàlatos segìtsègèt ebben!
Remèlem, ez ìgy is fog maradni. Ha bàrmi vàltozàs lenne, jelentkezem ismèt.
Még egyszer köszönöm szèpen ès minden jòt kìvànok!
Üdvözlettel,
C. Kriszti

Név nélkül

2021.10.04.

Kedves Doktornő!
Nagyon szépen köszönöm, és az összes eddigi javaslatot és tanácsot, ezek a segítségek nélkül nem jött volna össze a baba, sőt, szerintem a menstruációs zavaraim is még mindig tartanának. Nagyon hálás vagyok.

Judit

2021.02.24.

2020 decemberben kerestem fel előszőr a DrNőt.
Személyében egy nagyszerű orvost és egy csodálatos Embert ismertem meg. Személyes találkozásunkkor mindig a legnagyobb odafigyeléssel türelemmel hallgatott meg, és legjobb tudása alapján orvosolta a problémáimat.betegségeimet. Emailben illetve telefonos érdeklődésem során is mindig segitséget kaptam. Kimagasló tudása es szeretetteljes gyógyitásának eredményeként sokkal jobb lett az egészségi állapotom közérzetem .
Végtelenül hálás vagyok és őszinte szívvel ajánlom mindenkinek , hogy dr Leitem Ágnesnél keressen gyógyulást.

M. György

2018.09.17.

Kedves Ágnes Doktornő!
Kirobbanó érzéssel fogytam 20kg-ot.
Kezdem a legelején. A munkám kimondottan stresszes, ezzel biztos nem vagyok egyedül! Egészségtelenül étkeztem és ami várható volt az egészségem el kezdett romlani! 120 kg volt a súlyom a cukrom szép lassan elindult felfelé amikor eljutottam a Doktornőhöz már 16.8-at is mértem! A három havi átlagom pedig 11 felett volt! A Doktornő előírt egy számomra nagyon kemény diétát, amit mikor meghallottam majdnem síró götcsöt kaptam! Mivel az egészségemet fontosabbnak tartottam bárminél nekifogtam! Most fél év távlatából mondhatom, hogy nem haltam bele, sőt időnként szárnyalva csináltam végig éhség érzet, szenvedés nélkül! Mára a reggeli mért cukrom 5.5-6.0 ami kimondottan jónak mondható, főleg úgy, hogy a gyógyszert amit két évig szedtem az első héttől nem szedtem!
Kedves Doktornő!
Nagyon köszönöm amit értem tett, hogy bátorított, bíztatott! Hálás vagyok a feljebb valónak, hogy ide küldött Önhöz!!! Bátorítanék mindenkit aki fél belekezdeni, hogy nem fogja meg bánni!!

PZ

2018.07.19.

Drága Doktornénim!
Kezdem a legjobb hirrel: nem kell prosztata biopsziát csinálni! A prosztata gyulladás megszünése „laborosan“ is bizonyitott és a PSA érték a kritikus határérték alá ment.
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGEDET AMI EZT AZ EREDMÉNYT HOZTA. Nélküled nem sikerült volna megoldanom a problémámat. Azért van sok paciensed, mert egy jó, aranyos ember vagy és KIVÁLÓ ORVOS!
PZ

M. Anett

2018.05.22.

Kedves Doktornő!
M. Anett vagyok, Doktornőhöz jártam tavaly konzultációra, mivel babát szerettünk volna. A Doktornő hasznos tanácsokkal segített a várandósság elején is, amit nagyon köszönök. Örömmel tájékoztatom a Doktornőt, hogy a kisfiunk, 2018. május 13-án megszületett. Nagyon szépen köszönök minden segítséget!
Szeretettel üdvözlöm:
Anett

Szabina

2018.02.23.

Kedves Doktornő!
Szeretném megköszönni, hogy egy mandulagyulladás szövődményeként kialakult, több hete fennálló, antibiotikummal is kezelt arcüreg- és középfülgyulladásnak ilyen hirtelen tudtam búcsút mondani. Csodálatos volt megtapasztalni, hogy a fényterápiás és az IBR System-es kezelés hatására a kellemetlen tünetek szinte azonnal enyhültek, néhány nap és a második kezelés után pedig teljesen elmúltak. Csak azt sajnálom, hogy nem fordultam már hamarabb a Doktornőhöz. Hálás köszönet a szakértő segítségért!
S. Szabina

Kondár Anna

2017.11.13.

Kedves Ágnes doktornő!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, meglett az eredménye. A mai napon sikerült megvédenem a világbajnoki címemet. :-)
Köszönettel:
Kondár Anna

Zs.J.

2017.10.05.

Kedves Ágnes! Elnézését kérem, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de szerettem volna megvárni az Ön által javasolt vitaminkúra és diéta utáni második orvosi vizsgálat eredményét is. Mindkettő negatív volt, tehát a kúra tőkéletesen bevált, úgyhogy még egyszer nagyon köszönöm az értem tett önzetlen fáradozását.
Tisztelettel, Kanadából Zs.J.

Név nélkül

2016.11.16.

Kedves Ágnes Doktornő! Nagyon megkedveltem, megszerettem Doktornőt, annyira emberi tetszik lenni, a tiszteletreméltóan nagy tudás mellett is jóindulatú, bíztató, segítőkész, irgalmas szívű. Ki se bírtam volna ezt az egészet a segítsége nélkül. Szokásom, hogy az adventi napokra egy kis kalendáriumot állítok össze, okos emberek mondásaiból, egy-egy témakörben. Ezt küldöm önnek szeretettel. Remélem, kedves gondolatokat hoz elő Ágnes Doktornőben is. Köszönöm, hogy ilyen jó hozzám!

Szvitil Gabriella

2016.07.22.

Tapasztalataim! Engedjék meg, hogy mindenkivel megosszam maximális elégedettségem, sorstársaknak bíztatásképp, Dr Leitem Ágnesnek köszönetképp. SZÁMOK: -9kg/9hét -12kg/4hó -16kg/fél év derékbőség: -24cm csípőbőség: -25.5cm felkar: -5cm comb: -10cm SZERVEK: minden értékem helyreállt (semmi nem funkcionált optimálisan, ráadásul a legtöbb eredmény kritikusan eltért a normáltartománytól) SZEM: fél dioptriát javult ÉRZÉSEK: felszabadító, bűntudatmentes, tudatos, energiadús, egészséges RUHÁK: 4 mérettel kisebbek és kényelmesek! FELEJTHETETLENÜL SZÓRAKOZTATÓ... ... amikor nagy lett rám a testleszorítós alakformáló body ... amikor az övem is kifogytam ... amikor a felsőmből hálóing lett VISSZAJELZÉSEK: "Fele akkora vagy!" "Látványos!" "Nem semmi, akkor te megcsinálod, amit a reklámok csak ígérnek!" Igen, de nem egyedül. A doktornővel a változás könnyű, gyors és folyamatos. Már csak a mosolyom XXL-es. :D

B.Á.

2016.07.21.

Kedves Doktornő! Egy jó hírt szeretnék megosztani, amit egyértelműen a diéta betartásának tulajdonítok. Tegnap voltam nőgyógyásznál rákszűrésen és az ultrahang a decemberben jelzett enyhe PCO-nak a nyomát sem találta! A nőgyógyász nem is értette J J. Nagyon örülök ennek és annak is, hogy a Doktornőt megismerhettük. Üdvözlettel: B.Á.

Kati

2016.04.27.

Aranyos Àgikám, Tegnap az egyik ismerösöm mesélte, hogy a férje 67 éves, már jó pár éve reumája van (kapja a gyógyszert, gondolom szteroid) és most a demencia is hozzá jött!!! Ès akkor én olyan hálával gondoltam rád, hogy akkor mikor az itteni orvos Norbertet elindította ezen az "orvosságos" úton, ha te nem állsz mellettünk nem mertünk volna az orvos tanácsa ellenére mást tenni.... és akkor nem ilyen állapotban lennénk mint most. Ezért elmondom én milyen hálás vagyok neked, milyen fontos nekem a Te véleményed, milyen jó, hogy vagy! A jó Isten áldjon meg sokszor és nagyon vigyázzon Rad! Köszönöm! Sokszor puszillak! Kati

Sz.G.

2015.07.20.

Kedves Doktornő! 2014. novemberében kerestem meg Önt túlsúly problémával. Akkor 110 kg voltam. Úgy éreztem, hogy gond van az emésztésemmel és a cukrommal is, valamint nagyon fáradékony voltam. A Doktornő egy állapotfelmérést javasolt, amely két részből állt: Magnet Space állapotfelmérés és Bia testösszetétel mérés. Az állapotfelmérések eredményei igazolták az aggodalmaimat: inzulin rezisztencia és túlsúly (több mint 10 kg fölösleges zsírtömeg). A Doktornő összeállított nekem egy étrendet, valamint olyan ajánlásokat, amelyek betartásával megelőzhető a cukorbetegség kialakulása, és elindul a fogyás. Ilyen ajánlás volt például a sport, mivel kiderült, hogy magas az izomtömegem, és ennek köszönhetően a sportolás az én esetemben gyorsan beindítja a fogyást. Az elmúlt 9 hónap alatt a gondosan betartott ajánlások segítségével 92 kg-ra fogytam le, elmúlt a cukorbetegség veszélye, megnőtt a teherbírásom, és javult a közérzetem. Ezúton is nagyon köszönöm Doktornőnek a szakértő segítséget és odafigyelést! Mindezeket azért írtam le, hogy másokkal is megosszam tapasztalataimat, és mindenkinek jó szívvel ajánljam Dr. Leitem Ágnes munkáját! A siker kulcsa, hogy mindenki betartsa a Doktornő javaslatait! Köszönettel, Sz.G.

Mária

2015.04.29.

2010-óta gyógyszeres kezelés alatt álltam pajzsmirigy problémáimra. 2014 tavaszán a szervezetem nem tolerálta a gyógyszer mellékhatásait, abba kellett hagynom a szedését. Júliusban a laboreredményem TSH értéke 98-at mutatott , a normál határérték 4.2 . Ekkor kerestem fel a Doktornőt, aki olyan diétát állított össze számomra , melyet 3 hónapig megpróbáltam követni ( apró bűnözgetésekkel). 90 nap elteltével a laboreredményem 48.57-re csökkent! A boldogságom határtalan volt a kitartásom viszont alább hagyott , pedig folytatnom kellett volna. Egy hosszabb szünet után ismét neki lendültem, 54 napja tartom és bízom benne hogy a következő vizsgálat (ha nem is hozza meg az áhított 4,2 alatti értéket de ) megközelíti. Szedem a vitaminokat, tartom a diétát, ha elbizonytalanodom és levelet írok a doktornőnek nagyon gyorsan válaszol rá. Tudom, hogy a gyógyulásom csak rajtam múlik és nagyon KÖSZÖNÖM dr. Leitem Ágnesnek, hogy tudásával jó útra terelget.

B.G.

2015.02.09.

Kedves Doktornő! O. Z. közös ismerősünk révén bátorkodom zavarni úgyis, mint egykori páciense, akinek a paleo- diétát ajánlotta insulin- rezistenciára. Itt is köszönöm, mert azóta 10 hónapos gyönyörű kislánykámat nevelhetem.

Brigi

2014.06.09.

2013 júliusában kerestem fel Doktornőt. Annyi próbálkozás, csoda diéta után döntöttem, hogy szakember segítsége kell, és teljes életmódváltás szükséges. Amikor először találkoztam Doktornővel, és megvoltak a vizsgálatok, tudtam, nagyon jó helyen vagyok. Nemcsak a testemnek, a lelkem is szüksége volt "gyógyításra". Annyi energiát és odafigyelést kaptam, hogy egyáltalán nem okozott nehézséget átállni az új étrendre, A tej, tejtermékek, szénhidrát kiiktatásának köszönhetően megkönnyebbült a szervezetem. Egyből megszűnt a puffadás, telítettség. 20 kilótól szabadultam meg. Visszatért a régi önmagam, teljesen más szemlélettel próbálom kezelni azokat a stressz helyzeteket, amelyek miatt elhanyagoltam a testem-lelkem. Már egy éve lesz, hogy tartom ezt az étrendet, és visszajáró páciense vagyok a Doktornőnek. Mindig hálás leszek a tanácsokért, a megerősítésért. Köszönöm!

Márta Zsuzsa

2014.04.20.

A napokban volt 2 hónapja, hogy felkerestem Önt, segítségét kérve életmódváltásomban. Igen, én már soha többé nem akarok fogyókúrázni, hanem életmódbeli változásokkal elérni a megfelelő súlyt és azt megtartani. A paleo életmódról már korábban hallottam, ám idén januárban kezdtem vele közelebbről ismerkedni, könyvet olvastam róla, interneten gyűjtöttem információkat, és ez is szerepet játszott abban, hogy Önt kerestem fel februárban. Úgy érzem, most találtam meg a helyemet, jó úton vagyok, s ezt nem csupán annak a 13 kg-nak szól, amitől eddig búcsút vettem, hanem a paleo életmódnak köszönhető általános jó közérzetnek. Amikor belevágtam, már az első héten megszűnt a puffadás, valamint a nagyon kellemetlen reflux! Mindez motivált a folytatásban, valamint Doktornő jó tanácsai, szakértő támogatása - hálás köszönetem mindenért! És utána a heti - 1 kg is bizony hatalmas sikerélményt jelentett és ad azóta is. A pihentető, jó alvás, napközbeni frissesség, vitalitás, a könnyedebb járás, lépcsőn felérve már kapok levegőt, és ami szintén nagy eredmény számomra, hogy immár nem gondolok egyfolytában az evésre, mivel megszűnt a kínzó éhségérzet. Korábban napközben többször ettem (nem kis adagokat) és bizony sokat nassoltam is, de a paleo étkezésnek köszönhetően, most már bőven elegendő a napi háromszori étkezés (reggeli, ebéd, vacsora), sőt feleannyi étel sem kerül a tányérra, mint azt megelőzően. Ez számomra is hihetetlen volt már az első hetekben, mivel ilyet még egyik fogyókúrám során sem tapasztaltam. Csupán a lemondással járó vágyakozást. Ilyen most nem áll fenn. És mindez egyre inkább megerősít és örömmel tölt el, hogy igen, ez az, ami számomra a legjobb, és ezt nem is nevezem fogyókúrának, hanem helyes útnak, életmódváltásnak. Kirobbanó az energiám, most értem haza egy, a budai hegyekben tett hosszabb gyalogtúráról, hetente 2 x tornázom, s ha az időjárás engedi, ki a szabadba. Ezek a sikerek újabb és újabb energiát adnak a folytatáshoz, hogy megszabaduljak végre és végleg a jelentős túlsúlyomtól (eddig - 13 kg :-))) , a jó közérzet, vitalitás, lötyögő ruhák, kellemetlen tünetek megszűnte, változatos, ízletes, szenvedésmentes táplálkozás és egyáltalán nem utolsósorban Kedves Doktornő szakértelme, hasznos tanácsai, támogatása mind - mind óriási erőt adnak abban,, hogy elérhessem célomat és megőrizzem egészségemet. Hálás köszönettel és sok szeretettel üdvözli: Márta Zsuzsa

Tímea

2014.03.07.

Kedves Doktornő! Én közel egy éve járok önhöz rendszeresen, A Tanácsa a rendszeres helyes táplálkozásról, és az hogy a megfelelő irányba terelt az egészséges életmód felé segített abban hogy ma már kisebb odafigyelés is elegendő ahhoz hogy elérjem célom és leadjam felesleges kilóimat. Köszönöm hogy segített, segít nekem hogy elérjem célom! Timi

Név nélkül

2014.01.29.

Kedves Ágnes! Nem is gondolod, hogy milyen régóta szeretnék jelentkezni, már a terhességem alatt is...aztán sajnos csak elodáztam a dolgot...de ami késik ugye....remélem nem gond, hogy kicsit megkésve, DE jelentkezem. Ha emlékszel tavaly január - februárban ott tartottunk, hogy diéta és várjuk a menstruáció beköszönését...ami nem jött...DE a diétát ügyesen csináltam..olvadtak a kilók és szerintem ennek ill. a D vitaminnak köszönhetően...megfogantam úgy, kb február közepe-vége felé, hogy nem volt menstruációm előtte...emiatt nem is gondoltam akkor még, hogy terhes lehetek...bár jelek már voltak (aluszékonyság, fáradtság, hangulatingadozás stb) a melóra fogtam, meg a tavaszi fáradtságra...aztán képzeld március végén álmomban üzenetet kaptam..egy gyönyörű 2 év forma kislányunk volt...vele mentünk kirándulni..és akkor leesett a tantusz....hát hogy ez hogy nem jutott eszembe??! másnap reggel csináltam is egy tesztet és ott volt feketén fehéren..pár napra rá a nőgyógyász is megerősítette..és akkor már 6 hetes volt a picink..az első UH-n már dobogott a pici szíve....sosem feledem:) akkora már 76kg-ról 65 voltam...és további 3kg-t a terhességem elején fogytam, mert nagyon hányós rosszul levős lettem..szóval a célt elértem...3 hónapos terhesen még 62kg voltam:) Aztán megindultak a kg-t, de figyeltem..és a végére 13-14kg plusz lett rajtam, aminek a fele a szülőszobán maradt ill a a csöppség volt 3kg. Azóta eltelt 2 hónap, szerencsére van tejem bőven, szoptatok.. így diéta most nincs...de kb még az a 6-7 kg van rajtam..ami szerintem szépen leolvad..ha el fogok tudni most már kezdeni jobban mozogni...:) Mert természetesen a számomra ideális testsúlyt szeretném továbbra is tartani! Egy szó mint száz...Köszönöm a Segítségedet, a Szakértelmet, a Támogatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariann

2013.09.10.

Kedves Doktornő! 5 nap alatt teljesen elmúlt az ekcémám (ez már a 7. nap), olyan sima a kézfejem mint a babapopsi. Úgy látszik a kimutatott ételek kerülése már mentesítette a szervezetem a gyulladástól. Köszönöm szépen a segítséget,

Gábor Jánosné

2013.07.30.

Ez év májusában kerestem fel a doktornőt, segítségét kérve az eredményes súlycsökkentésemben.. A remélt segítséget megkaptam + a doktornő által meghatározott táplálékösszetétel betartásával - és az eddig eltelt idő alatt 7,2 kg zsírtömeg csökkenést sikerült elérnem. Ezen felül egy nagyon sokat hallott mondatot sikerült megértenem: \"Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk! Megtanultam és megértettem a tudatos táplálkozás lényegét. A doktornővel havi egy alkalommal továbbra is találkozunk, folyamatosan választ kapok a kérdéseimre, támogatja és segíti célom megvalósulását. Sokkal jobban érzem magam - már most is - a bőrömben! Mindent nagyon szépen köszönök a doktornőnek !

Móni

2013.07.24.

Kedves Doktornő! Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam az előadásról és nem csak azoktól akik ott voltak!Olyan emberek jöttek oda hozzám akik mástól hallották mennyire színvonalas és érthető előadás volt! Az igazgatóúr véleménye is ez volt!Szeptemberben tárgyalunk a háziorvosoknak tartandó előadásról, mert akkor jön vissza az orvosigazgatónk külföldről. Szerdán engem is meglepetés ért!Az egyik iskola igazgatója megkeresett, hogy szeretné ingyesen biztosítani az iskola tornatermét az ehhez hasonló előadásokhoz! Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!

Név nélkül

2013.07.11.

Kedves Doktornő! A helyzetelemzést mellőzöm, de azt azért leírom, hogy az férjem nagyon boldog volt az eredmények láttán és ez újabb nagy lökést ad a mi kis diéta-programunknak. Köszönjük a segítséget!

Ágnes

2013.06.16.

Egy közeli hozzátartozónk ajánlására (aki nagyon meg volt elégedve az étkezésbeli változtatási tanácsokkal és annak eredményével) kerestük fel a doktornőt, több egészségügyi probléma miatt. Három hónapon keresztül, havi egy alkalommal jártunk vissza a párommal kezelésre. Az egészségügyi problémán kívül étrenddel kapcsolatos tanácsokat is kaptunk. Ennek éhezés nélküli betartásával havi 4 kg-ot sikerült fogynunk, a három hónap alatt összesen 12 kg-t! A súly csökkenésével az egészségügyi problémák jelentős része megszűnt, a közérzetünk javult és a tavaszi fáradság sem ért el idén bennünket. A megváltoztatott étrendet továbbra is tartjuk elsősorban már nem a súlycsökkenés, hanem az egészséges étkezés miatt. Mindenkinek javaslom, aki fejben már rájött, hogy a mindennapjait nem a legegészségesebben éli, mert olyan életvezetési tanácsokat kaphat, melyeket betartva sikerélményeket fog megélni és egészségesebb lesz!

Éva

2012.07.25.

Ez év májusában készíttettem egy rutin vér és vizeletvizsgálatot, aminek az eredménye nagyon elkeserítő lett. Nagyobbik lányom unszolására felkerestem Dr Leitem Ágnest, aki készített egy állapotfelmérést. Kiderült, hogy három keresztes Candidám van, ezen felül rengeteg ételre is allergiás vagyok, ami okozhatta az elhízást és a rossz leheletet. Május 21-én tudtam meg és én attól kezdve szigorúan a paleolit étrend szerint táplálkoztam. Akkor 78 kg voltam, 31,2 kg volt a zsírtömegem. Május 30-án a következő vizsgálaton már csak 74 kg-ot mutatott a mérleg, és 31 kg volt a zsírtömegem. Június 5-én 73 kg voltam, 29,9 kg zsírtömeggel. Június 11-én maradt a súlyom, de már csak 29,7 kg volt a zsírtömegem. Június 21-én 71,5 kg voltam, 28,1 kg zsírtömeggel. Június 28-án 70 kg-hoz értem, 26,8 kg zsírtömeggel. Július 5-én 68,5 kg lettem, 25,2 kg zsírtömeggel. Hat héttel a paleolit étkezés megkezdésétől több mint 10 kg-ot fogytam, ebből zsír 6 kg volt. A célom, még kb. 5 kg fogyás, amit úgy érzem, könnyen el fogok érni, mert az agyamban eldőlt, hogy egészséges és csinos szeretnék lenni! A környezetem pozitív visszajelzése is erőt ad, hogy végig tudjam csinálni. Közben, hogy a bőröm is szép maradjon, a Naturport kozmetikában Tünde is kezelésbe vett. Június 5-től járok hozzá hetente egy alkalommal és centikben is tudom, hogy mennyit fogyok és honnan. Ámulatba ejtettem Tündit, amikor a 2 ultrahangos zsírbontás után a csípőmről 4 cm lement. Nagyon boldog vagyok, mindenkinek ajánlani tudom a Naturport Egészségközpont kezeléseit.